Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Міжнародні виставки «EXPERT SECURITY» і «Технології Захисту/ПожТех», присвячені всьому комплексу питань безпеки, 15-18 червня відбудуться у МВЦ
Міжнародні виставки «EXPERT SECURITY» і «Технології Захисту/ПожТех», присвячені всьому комплексу питань безпеки, 15-18 червня відбудуться у МВЦ

Міжнародні виставки «EXPERT SECURITY» і «Технології Захисту/ПожТех», присвячені всьому комплексу питань безпеки, 15-18 червня відбудуться у МВЦ

 02.06.2021

15 - 18 червня 2021 року в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т., 15, павільйон №1, вхід 1-С )

одночасно відбудуться заходи, присвячені повному комплексу питань безпеки

II Міжнародна спеціалізована виставка «EXPERT SECURITY - 2021»

ХIX Міжнародна спеціалізованої виставки «Технології Захисту/ПожТех — 2021»

 

 

Акредитація журналістів:

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=expert ( Expert Security)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=tz ( ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ/ПОЖТЕХ)

 

Реєстрація акредитованих представників ЗМІ та видача бейджів: 15.06.2021р. з 10.00 до 12.00. на вході 2-В, з 13.00 та в інші дні на вході 1-А. Необхідно мати: редакційне посвідчення або офіційний лист редакції із зазначенням П.І.Б. журналіста і паспорт.

 

Організатор виставок: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 

«EXPERT SECURITY - 2021». Розвиток автоматизації, збільшення використання біометрії та штучного інтелекту трансформує обличчя сектору безпеки та, водночас, виводить на перший план проблеми, пов’язані з ризиками використання безпілотної техніки, кібер-злочинів та шахрайств з використанням особистих даних тощо. Безумовно, ускладнення ризиків безпеки вимагає, щоб рішення, призначені для попередження і боротьби з ними, завжди були на крок попереду.

 

Представити такі рішення і є одним з головних завдань Expert Security. Це продукція як для масштабних державних проектів і безпеки бізнесу, так і для охорони особистого майна за найбільш актуальною тематикою: кібербезпека, захист інформації, відеоспостереження, контроль доступу, сигналізація і оповіщення, охорона периметру, системи «безпечне місто» та «безпечний будинок».

 

Не пройшов повз виставку і тренд термоскринінгу відвідувачів за допомогою спеціальних систем, що є надважливим і зручним рішенням у часи пандемії COVID-19. Загалом, у світі багато компаній-виробників систем безпеки вдалися до апгрейду відповідного функціоналу свого обладнання та ПЗ, або навіть до випуску абсолютно нових продуктів. Виставка Expert Security стане першою в Україні, де такі системи будуть не лише продемонстровані на стендах компаній, але й встановлені на всіх вхідних групах. І мова йде як про китайські, так і європейські бренди.

 

Хедлайнери виставки «EXPERT SECURITY - 2021»:

Національний координаційний центр кібербезпеки при РНБО України — перший державний майданчик, який об'єднує зусилля держави та приватного сектору у протидії загрозам національній кібербезпеці.

Hikvision, КНР – світовий лідер в галузі систем безпеки представить новинки у сфері біометричного доступу та домофонії, охоронних комплексів як для домогосподарств, так і для промислових об'єктів.

Dahua Technology, КНР – рішення для безпеки транспорту, житлового сектору, підприємств, роздрібної торгівлі, грального бізнесу.

Elcore UA входить в міжнародний холдинг ELCOREGROUP. – захист від кіберзагроз для заводів, установ охорони здоров'я, компаній ЖКГ та ін.

Infocom - система біометричної ідентифікації по малюнку судин усередині долоні, пересувний та захищений міні-офіс для віддаленої роботи.

Dataway Security – міжнародний дистриб’ютор в галузі інформаційної безпеки, який просуває продукцію з шифрування, аутентифікації та екранування.

 

«Технології Захисту/ПожТех — 2021». Світ швидко змінюється внаслідок постійної діджиталізації всіх аспектів нашого життя. Цей мегатренд вносить серйозні зміни у організацію роботи із пожежогасіння, рятування, ліквідації наслідків катастроф та цивільного захисту. Представлення нових технологій відкриває безліч нових варіантів і способів профілактики та подолання криз і небезпек.

 

Сучасні виклики для служб порятунку значні - це і великі техногенні та природні катастрофи, і незаплановані збої життєво важливої інфраструктури, і терористичні акти.

 

Все це вимагає удосконалення як систем управління, так і впровадження нових технологій і обладнання, а також підвищення рівня обізнаності громадськості про потенційні загрози та заходи реагування на них.

 

Незалежно від того, працюєте ви в пожежно-рятувальних службах, цивільному захисті, галузі безпеки, чи просто відповідально відноситесь до безпеки власного життя та майна, виставка «Технології захисту / ПожТех» зможе задовольнити будь-чиї потреби у інформації - вона охоплює весь асортимент товарів та послуг для пожежно-рятувальних служб, цивільного захисту та промислової безпеки.

 

Тому на виставці будуть працювати фахівці з ресурсного забезпечення ДСНС з усіх регіонів країни. Також відвідувачам запропонують майстер-класи з надання домедичної допомоги.

 

Жодна інша виставка не має такої унікальної аури - адже це місце збору людей, котрі регулярно рятують життя, запобігають катастрофам та у разі потреби допомагають іншим.

 

Хедалайнери виставки «Технології Захисту/ПожТех — 2021»:

ТОВ "ПК "Пожмашина" - один із небагатьох українських виробників пожежної, рятувальної та спеціальної техніки

FIREPORT (Чехія) - розробляє доступні та ефективні системи оповіщення для добровольчих пожежних команд

НВП "ОЗОН С" – багатофункціональні автоматизовані системи управління техногенною безпекою гідроенергетичних об'єктів, мостів, шляхопроводів і продуктопроводів небезпечних речовин, а також на територіях з ризиком та проявом небезпечних геологічних процесів.

ТОВ "Тетіс – Дихальні системи" - аварійно-рятувальне обладнання та професійне водолазне спорядження для проведення складних підводно-технічних, рятувальних та аварійно-рятувальних робіт.

Kyiv Lifeguard Service від КП «Плесо» − муніципальний сервіс, основною метою якого є запобігання нещасним випадкам на офіційних пляжах Києва.

ТК Пожсоюз - понад 5000 найменувань товарів протипожежного призначення, у тому числі: вогнегасники, протипожежні двері, пожежні рукави, пожежні шафи, щити, стенди, різний пожежний інвентар

(Повний список учасників і програма заходів на сайті www.iec-expo.com.ua )