Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / На Міжнародному промисловому форумі представлять продукцію провідних світових виробників з 30 країн світу.
На Міжнародному промисловому форумі представлять продукцію провідних світових виробників з 30 країн світу.

На Міжнародному промисловому форумі представлять продукцію провідних світових виробників з 30 країн світу.

 18.11.2017

21 - 24 листопада 2017 року  в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т.,15, павільйони №2, 3, входи 2-А, 3-А, 3-С) відбудеться 

XVI Міжнародний промисловий форум

 

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Акредитація журналістів на Форум за тел: (044) 201-1174, 201-1161, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Мета і завдання Форуму: сприяння розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування і модернізації основних виробничих галузей України, впровадження енерго і ресурсозберігаючих технологій та обладнання; комплексна демонстрація технологічних можливостей підприємств, пошук потенційних інвесторів і замовників.

З 2005 року Міжнародний промисловий форум входить до списку провідних світових промислових виставок, які офіційно сертифіковано і визнано UFI – Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії.

Традиційно Форум підтверджує свій статус найбільшої виставкової події України з машинобудівної та металообробної тематики. Так, нинішня площа експозицій склала 17 тис. кв. м. на якій близько 350 компаній представляють продукцію провідних світових виробників, розробників технологій та обладнання з 30 країн світу.

 За структурою Міжнародний промисловий форум - це логічне поєднання десяти взаємопов’язаних спеціалізованих виставок:

 

·                   Металообробка (металообробні технології та обладнання);

·                   УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання);

·                   УкрЗварювання (технології, обладнання, матеріали);

·                   Гідравліка, Пневматика;

·                   Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників);

·                   УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості);

·                   УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва);

·                   Підйомно-транспортне, складське обладнання;

·                   Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація);

·                   Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони).

Одна з головних переваг Форуму — це надання можливості фахівцям побачити та порівняти новітні світові зразки обладнання і навіть технологічних ліній не у статиці, а безпосередньо у дії.

В цьому році з упевненістю можна очікувати підвищену увагу до експозиції лазерного устаткування, найбільшу за всі роки історії виставки. Ще одна відмінна риса цьогорічного заходу – вагоме підвищення кількості роботів та роботизованих комплексів на стендах компаній-учасників.

 

В рамках ділової програми Форуму - XII Відкритий конкурс професійної майстерності зварників України «Золотий кубок Бенардоса - 2017» (організатор: Товариство зварників України), Науково-практична конференція «Сучасні проблеми зварювального виробництва» (Товариство зварників України), Науково-технічний семінар «Сучасні технології неруйнівного контролю і можливості їх практичного застосування в машинобудуванні та суміжних областях» (Українське товариство неруйнівного контролю та технічної діагностики, Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України), Зібрання Асоціації ливарників України, Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні мехатронні системи автоматизації технологічних процесів промислового виробництва» (кафедра інформаційно-технічних та природничих дисциплін Київського кооперативного інституту бізнесу і права). Також вперше в рамках Форуму відбудеться Шоу навантажувальної техніки. Демонстрація навантажувачів у дії.

 

(більш докладна інформація про Форум - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua).