Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Запрошуємо на церемонію відкриття ХV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !
Запрошуємо на церемонію відкриття ХV Міжнародного форуму  «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !

Запрошуємо на церемонію відкриття ХV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !

 03.11.2017

 

 

 7 листопада  2017 року о 12.00 у Міжнародному виставковому центрі

 

(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й павільйон, вхід 1-А) відбудеться

офіційне відкриття ХV Міжнародного форуму

«Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»,

XV Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергетика в промисловості - 2017»,

ІІ Міжнародної спеціалізованої виставки гірничодобувної промисловості MINING INDUSTRY EXPO, ІІ Міжнародної спеціалізованої  виставки «НАФТОГАЗЕКСПО - 2017»

Учасники церемонії: керівництво Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та національних енергокомпаній, представники дипломатичного корпусу, почесні гості.

Акредитація журналістів за тел.:(044) 201-1174, 201-1161, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Форум проходить за розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Організатор:  ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міненерговугілля України.

Мета Форуму: об’єднання зусиль влади і бізнесу, науки і промисловості для  забезпечення ефективного виробництва і споживання енергоресурсів та енергетичної незалежності держави, визначення шляхів збільшення видобутку енергетичних ресурсів; створення умов для технологічного і технічного оновлення виробничих  потужностей і зменшення енерговитрат на виробництві.

 

 

Формат Форуму:

 

-        Галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України;

-        ХV Міжнародна спеціалізована виставка "ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ2017";

-        ІІ Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості Mining Industry Expo;

-        ІІ Міжнародна спеціалізована виставка “НАФТОГАЗЕКСПО — 2017”;

-        Ділова програма: науково-технічні конференції, семінари, круглі столи;

 

На сьогодні ця важлива  галузева подія є головним місцем зустрічі ключових гравців вітчизняного та світового енергетичного ринку. Форум наочно відображає вектор розвитку вітчизняної енергетики та є потужним майданчиком для демонстрації новітніх технічних досягнень, спілкування у професійному колі, розширення ділових контактів. На виставковій площі близько 7,5 тис. кв.м. свої технології та обладнання представлять понад 200 підприємств, серед яких - 28 іноземних компаній з 10 країн світу.

 

Галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України демонструє сучасний стан та перспективи розвитку енергетичної галузі у напрямках генерації, передачі та збуту електричної та теплової енергії, гірничодобувної та паливної промисловості, а також безпеки об'єктів ПЕК.

ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ” - візитна картка енергетичної галузі України, об'єднуючий галузевий захід для демонстрації досягнень у сфері виробництва енергозберігаючого обладнання та інноваційних технологій, головна консолідуюча подія для конструктивного діалогу бізнесу і влади.

Mining Industry Expo — орієнтована як на внутрішній, так і на зовнішній ринок презентація сучасної бурової, кар'єрної, прохідницької техніки та інструменту, гірничозбагачувального обладнання, гірничого транспорту, запчастин, комплектуючих і систем автоматизації та життєзабезпечення.

“НАФТОГАЗЕКСПО” - головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі, демонстрація технологій і обладнання для розвідки, видобутку, транспортування, переробки, зберігання нафти та природного газу.

 

Ділова програма виставок присвячена обговоренню проблемних питань функціонування  та розвитку всього енергокомплексу країни. Це, зокрема, Панельна дискусія: «Потенційні інструменти та важелі у протидії найгучнішим російським газовим проектам в обхід України. Візуалізація сценаріїв після 2019 року», VІІІ Міжнародна конференція гідроенергетиків, ІІ Київська конференція з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці». За традицією відбудеться “День Атомної енергетики”.

8 листопада о 10.30 розпочне свою роботу ІV Всеукраїнський семінар інженерів-енергетиків. У його ході будуть обговорені найбільш актуальні питання вітчизняної електроенергетики щодо переходу до нової моделі енергоринку, тарифної політики, ефективної роботи та розвитку генеруючих потужностей, електромережевого комплексу, кібербезпеки енергетичної інфраструктури.

За традицією у заходах братимуть участь представники Уряду, керівники національних компаній ПЕК України, підприємств-виробників енергетичного обладнання, інвестори, аналітики і експерти галузі

(повна програма заходів на сайті:  http://www.iec-expo.com.ua).