Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Відкриваємо сезон весняного позитиву — запрошуємо на виставки “ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал” і “Всесвіт краси та здоров’я”!
Відкриваємо сезон весняного позитиву — запрошуємо на виставки “ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал” і “Всесвіт краси та здоров’я”!

Відкриваємо сезон весняного позитиву — запрошуємо на виставки “ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал” і “Всесвіт краси та здоров’я”!

 15.03.2017

 

22 - 25 березня 2017 року в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, 1-й павільйон) відбудуться

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка „ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал - 2017” і

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставкаВсесвіт краси та здоровя - 2017”

 

Виставка „ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал — 2017”

Вже 17 років поспіль навесні вся професійна спільнота святкової індустрії очікує на відкриття  Головної весільної виставки країни. Тільки МВЦ, як організатору, вдалося створити щорічний грандіозний виставковий проект, стабільний щодо термінів і місця проведення, який консолідував найкращих фахівців весільної справи, став знаковою подією для професіоналів та яскравим відкриттям весільного сезону для щасливих наречених.

Виставка «ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал»  - це найефективніший маркетинговий майданчик як для компаній, які вже добре відомі на українському ринку весільних товарів та послуг, так і для нових підприємств, які бажають розвивати власний бізнес, активно просувати свою продукцію і шукають розширення мережі та географії продажів власних товарів та послуг. Саме вона щорічно забезпечує баєрів та рітейлерів з країн ближнього і далекого зарубіжжя, а також і роздрібних покупців найширшим асортиментом якісної продукції для урочистостей. Також цей виставковий проект є найбільш авторитетним джерелом інформації як для широкого кола професіоналів весільної індустрії, так і для наречених та випускників.

Успішність участі у виставці забезпечено органічним поєднанням алгоритмів двох форматів роботи: В2В - Оптовий майданчик,  і  В2С — Майданчик рітейлу і сервісу.

Оптовий майданчик: виробники й дистриб'ютори, які презентують весільні, вечірні сукні, фати, тканини, мережива, фурнітура, рукавички, біжутерія, аксесуари та інші супутні товари, працюватимуть з спеціальними on-line зареєстрованими відвідувачами — власниками весільних салонів, бутиків, магазинів України і зарубіжжя. Це унікальна платформа для бізнес-зустрічей, яка надає можливість учасникам визначити перспективних агентів і дистриб'юторів, дізнатися більше про клієнтів і їх очікування, прискорити процес продажів.

Майданчик рітейлу і сервісу: тут представники весільних салонів, роздрібних мереж з продажу товарів для весіль і випускних, компаній з надання івент послуг зустрінуть своїх безпосередніх споживачів — майбутніх наречених, випускників та їх батьків та   роздрібних операторів ринку. Саме тут представлено останні тренди весільної і вечірньої моди, найцікавіші пропозиції від кращих стилістів, салонів краси, флористів, майстрів весільної фотографії і відео-зйомки, кондитерів, ювелірів, від ресторанів, транспортних компаній і організаторів святкових подій “під ключ”.

ШОУ-ПРОГРАМА. Ефект роботи виставки посилює формат феєричного інтерактивного шоу,  яке створюватиме неповторну атмосферу піднесення і позитивної енергетики протягом усіх днів роботи виставки. Партнери: шоумен Іван Городецький, продюсерский центр "Квартал концерт", івент-агентство "Gagarin Brothers Event", Freedom Event Hall з потужною командою зіркових ведучих: з  Наталією Валевською, Євгеном та Ларисою Мазур, Дмитром Ступкою та Поліною Лагуновою. Відбудуться дефіле колекцій весільних і вечірніх суконь, демонстрації весільних церемоній у різних стилях, виступи артистів різних жанрів.

БІЗНЕС-ФОРУМ  для фахівців весільної індустрії. Учасники  та гості  форуму зустрінуться з практиками весільного бізнесу, популярними та успішними особистостями, які  поділяться своїми поглядами та міркуваннями щодо розвитку весільного ринку в Україні, відкриють секрети створення успішних проектів.  Спікери: постійний партнер виставки Іван Городецький (ведучий першого реаліті-шоу "Холостяк" на каналі СТБ), Катерина Краснікова (ведуча телепроекту "Одруження наосліп" на 1+1), Олександр Висоцький (співзасновник Всеукраїнського Фестивалю майстрів конферанса "Тост Fest"), Роман Грищук (керівник гумор-студії "Мамахохотала") та інші відомі медійні та арт-персони.

 

Виставка “Всесвіт краси та здоров’я”

Ця виставка щорічно надає можливість виробникам і постачальникам різноманітних косметичних засобів, фахівцям, що працюють в сфері індустрії краси та піклуються про наше здоров’я, налагодити прямий контакт як зі спеціалістами, так і з широким колом кінцевих споживачів.           

Експозиції виставки «Всесвіт краси та здоров'я»  - це представлення широкого вибору продукції, яка вже добре зарекомендувала себе у споживачів, так і презентація нових продуктів на українському ринку.

Зокрема, відвідувачам запропонують натуральну косметику українського виробництва, створену на основі натуральних рослинних компонентів без додавання продуктів тваринного походження та шкідливих синтетичних речовин (фірма ALTHEA, ТМ), різноманітні косметичні засоби для підтримки краси та боротьби з віковими змінами від вітчизняних і закордонних виробників та постачальників, які задовольнять самий вибагливий смак.

Крім того, цього року відвідувачі зможуть ознайомитись з асортиментом фітопродукції, створеної під девізом «Все краще від природи для здоров'я і краси». Це натуральні ополіскувачі з екстрактами трав, сиропи для профілактики і лікування різних хвороб, біоактивні харчові добавки, лінійки лікувальних кремів, що відрізняються унікальним складом і комплексною дією.

Шанувальники парфумерних композицій знайдуть продукцію для жінок і чоловіків від світових брендів вищого класу, але за доступними цінами — зокрема, за рахунок того, що деякі види продаватимуться на розлив.

Також, як завжди, в рамках програми виставки кращі майстри перукарського мистецтва продемонструють  індивідуальний підхід і професіоналізм у створенні модних зачісок. А до святкового вбрання чи повсякденного образу можна буде дібрати  авторські прикраси ручної роботи зі справжніх квітів і рослин, корони, вінки з каменів кришталю від українських дизайнерів та майстрів.

Акредитація журналістів за тел.: 044 201-11-74, 201-11-61, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Додаткова інформація щодо програм виставок на сайті http://www.iec-expo.com.ua/