Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / 8 листопада відбудеться відкриття ХІV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»
8 листопада  відбудеться відкриття ХІV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»

8 листопада відбудеться відкриття ХІV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»

 03.11.2016

                              8 листопада  2016 року о 12.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й павільйон, вхід 1-А) відбудеться

офіційне відкриття ХІV Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», XІV Міжнародної виставки «Енергетика в промисловості - 2016», Міжнародної виставки гірничодобувної та вугільної промисловості Mining Industry Expo, Міжнародної виставки «НАФТОГАЗЕКСПО - 2016».

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та національних енергокомпаній, представники дипломатичного корпусу, почесні гості.

 

Акредитація журналістів за тел:(044) 201-1174, 201-1161 e-mail: pres@iec-expo.com.ua - прес-служба МВЦ

 

Форум проходить під патронатом  Кабінету Міністрів України.

Організатор:  ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міненерговугілля України.

 

Мета Форуму: об’єднання зусиль влади і бізнесу, науки і промисловості для  забезпечення ефективного виробництва і споживання енергоресурсів та енергетичної незалежності держави, визначення шляхів збільшення видобутку мінеральних і енергетичних ресурсів; створення умов для технологічного і технічного оновлення виробничих  потужностей і зменшення енерговитрат на виробництві.

В рамках Форуму:

-         Галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України;

-         ХІV Міжнародна спеціалізована виставка "ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ2016";

-         Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості Mining Industry Expo;

-         Міжнародна спеціалізована виставка “НАФТОГАЗЕКСПО — 2016”;

-         Ділова програма: науково-технічні конференції, семінари, круглі столи.

 

Заходи поєднують інтереси учасників енергетичного, гірничодобувного, нафтогазового, машинобудівного ринків і суміжних з ними галузей та створюють потужну професійну подію, яка не має аналогів в Україні. На площі майже 7 тис.кв.м. представлено понад 190 компаній з восьми країн світу.

 

Галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України - презентує здобутки та стратегічні перспективи розвитку галузі у сферах видобутку, виробництва, переробки і транспортування енергоресурсів, генерації та передачі, розподілу і збуту електричної та теплової енергії.

ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ2016” - ключова виставка високотехнологічної продукції широкого застосування для промисловості: енергетичне, електротехнічне обладнання, світлотехніка, кабельно-провідникові вироби, прилади обліку і контролю енергоресурсів, IT-технології.

Mining Industry Expo - основна виставка вугільної і гірничодобувної промисловості України, яка знайомить з новітніми зразками гірничо-шахтного, збагачувального обладнання, сучасними світовими технологіями для проведення гірських робіт.

“НАФТОГАЗЕКСПО — 2016” - головний бізнес-майданчик для фахівців нафтогазового комплексу, який представляє сучасне нафтогазопромислове обладнання, бурову техніку та інструмент, технології та обладнання для переробки, транспортування нафти і газу, контрольно-вимірювальну апаратуру.

 

Ділова програма Форуму і виставок присвячена обговоренню проблемних питань функціонування  та розвитку енергетичної, гірничодобувної, нафтогазової галузей. Зокрема, в програмі Форуму відбудеться зустріч з нагоди відкриття проекту технічної допомоги «Допомога Україні у процесі впровадження реформ у секторі енергетики відповідно до її міжнародних зобов’язань», Круглий стіл: «Запровадження в Україні обліку обсягів природного газу в одиницях енергії». У ході “НАФТОГАЗЕКСПО” і Mining Industry Expo пройдуть Київська конференція з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці», Конференція «Ore & Coal Tech. Технології видобутку та переробки корисних копалин гірничорудної та вугільної промисловості».

Під час проведення 3-го Всеукраїнського семінару інженерів-енергетиків фахівці–практики зустрінуться з відомими експертами, відбудуться змістовні дискусійні панелі “Нові технології і технічні рішення в електроенергетиці та роль вітчизняних виробників в їх впровадженні”, “Теорія та практика участі в торгах (тендерах) в електронній системі публічних закупівель PROZORRO” та круглий стіл “Кібератаки -  актуальні загрози  енергетичній безпеці України”.

За традицією у заходах братимуть участь представники Уряду, керівники національних компаній ПЕК України, підприємств-виробників енергетичного обладнання, інвестори, аналітики і експерти галузі.

повна програма заходів на сайті:  http://www.iec-expo.com.ua.