Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Запрошуємо на церемонію відкриття ХІІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»!
Запрошуємо на церемонію відкриття ХІІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»!

Запрошуємо на церемонію відкриття ХІІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»!

 21.09.2015

22 вересня 2015 р. о 10.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й павільйон, центральний стенд галузевої експозиції «ПЕК України»)

відбудеться офіційне відкриття ХІІІ Міжнародного форуму

«Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»  та

XIІІ Міжнародної виставки «Енергетика в промисловості-2015».

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та національних енергокомпаній, профільних комітетів Верховної Ради України, представники дипломатичного корпусу і міжнародних організацій,  почесні гості.

 

По завершенні відбудеться

огляд експозицій та спілкування учасників церемонії з журналістами.

 

Акредитація журналістів за тел: (044) 201-1174, 201-1161 e-mail: pres@iec-expo.com.ua - прес-служба МВЦ

 

Форум проходить під патронатом  Кабінету Міністрів України та підтримки Міненерговугілля України

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 

Мета Форуму: консолідація зусиль наукової та інженерної еліти для подолання кризових явищ в енергетиці, визначення шляхів збільшення видобутку і виробництва власних енергоносіїв, диверсифікації зовнішніх і внутрішніх джерел енергопостачання, впровадження високоефективних технологій та обладнання для виробництва, транспортування, розподілу і споживання енергоресурсів.

 

Головні складові Форуму :

-       Галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України;

-       ХІІІ Міжнародна спеціалізована виставка "ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2015";

-       Програма науково-технічних конференцій, семінарів, круглих столів  та інших ділових заходів.

 

Галузева експозиціяПЕК України” презентує здобутки національних компаній паливно-енергетичного комплексу та стратегічні перспективи розвитку окремих секторів галузі.

 

"Енергетика в промисловості - 2015" наочно демонструє кращі досягнення вітчизняних та закордонних виробників у сфері енергетичного машинобудування, електротехнічної промисловості, приладобудування, промислової електроніки.

Понад 110 учасників представлять сучасне енергетичне, електротехнічне, світлотехнічне обладнання та прилади, енергозберігаючі технології, продукцію для гірничовидобувної та нафтогазової промисловості, засоби автоматизації для ПЕК та інших галузей економіки.

 

Ділова програма Форуму зосередить увагу фахівців на пріоритетних напрямах реформування ПЕК та на обговоренні нагальних питань енергетичної безпеки, впровадження структурних змін у виробництво та споживання енергоносіїв, модернізації об’єктів ПЕК та залученні інвестицій; диверсифікації джерел та шляхів постачання енергоресурсів, наближення вітчизняного ПЕК до норм і стандартів Європейського Союзу тощо. Зокрема, будуть проведені Панельна дискусія «Енергетична дипломатія: український контекст», Круглі столи “Україна та Європейський Енергетичний Союз. Можливі конфігурації взаємовідносин”, “Діяльність інвесторів в український енергетиці. Сучасні реалії”, Перша міжнародна інвестиційна конференція: «Енергетичний сектор в Україні: досягаючи цілей 2020 року» (організатор заходів Міненерговугілля). За традицією відбудеться “День Атомної енергетики” (Міненерговугілля, НАЕК “Енергоатом”, ДК “Ядерне паливо”). У ході 2-го Всеукраїнського семінару інженерів енергетиків обговорять питання ефективного управління енергетичним господарством та застосування енергозберігаючих технологій, запровадження методів і засобів зниження енергетичних витрат на виробництві в умовах енергодефіциту, підвищення ресурсу та ефективності роботи енергетичного та електротехнічного обладнання, та інші інноваційні рішення. Також будуть розглянуті законодавчі зміни щодо відновлювальної енергетики, Директива Європейського парламенту і Ради ЄС 2012/27/ЕС від 25 жовтня 2012р. «Про енергетичну ефективність», питання енергоаудиту, енергоменеджменту та енергосервісу, інші аспекти розвитку галузі. Конференція: «Реформи у нафтогазовій галузі» розгляне теми “Реформування ринку природного газу» і “Енергетична безпека і стратегія розвитку нафтогазової галузі України” ((Міненерговугілля, НАК “Нафтогаз України”), відбудуться інші змістовні події.

За традицією у заходах братимуть участь представники Уряду, керівники національних компаній ПЕК України, підприємств-виробників енергетичного обладнання, інвестори, аналітики і експерти галузі.

 

(повна програма заходів на сайті:  http://www.iec-expo.com.ua)