Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 23 вересня розпочне роботу ХІІІ Міжнародний виставковий форум «Технології Захисту/ПожТех - 2014»
23 вересня розпочне роботу ХІІІ  Міжнародний виставковий  форум «Технології Захисту/ПожТех - 2014»

23 вересня розпочне роботу ХІІІ Міжнародний виставковий форум «Технології Захисту/ПожТех - 2014»

 22.09.2014

 23 вересня 2014 р.  о 16.00  у  Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т,15, павільйон 1, вхід 1-С)

відбудеться офіційне відкриття

ХІІІ Міжнародного виставкового  форуму «Технології Захисту/ПожТех - 2014»

 

Учасники церемонії: представники Кабінету міністрів України, керівництво Державної служби України з  надзвичайних ситуацій, Асоціації “Техногенна безпека і цивільний захист населення”, почесні гості.

По завершенні урочистої частини церемонії відбудуться демонстраційні покази роботи пожежної техніки і аварійно-рятувального обладнання та спілкування учасників церемонії з журналістами.

Акредитація журналістів за тел: (044) 201-1161, 201-1174, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Організатори: ДСНС України, ТОВ "Міжнародний виставковий центр".

ХІІІ Міжнародний виставковий  форум «Технології захисту/ПожТех-2014» буде проходити у форматі:

·         виставка з пожежної та техногенної безпеки;

·         демонстраційні покази пожежного та рятувального обладнання;

·         семінари з підприємствами з різних аспектів безпеки їх функціонування;

·          Всеукраїнська науково-практична конференція рятувальників.

За 12 років розвитку форум “Технології захисту/ПожТех” став авторитетною подією у сфері промислової та пожежної безпеки, охорони праці, засобів захисту, рятувальної справи та набув в цих сегментах статусу головного галузевого виставкового проекту, а також високопрофесійного заходу для спеціалістів з охорони праці та рятувальників.

Сьогодні зростання практичного значення Форуму «Технології Захисту/ПожТех» обумовлені масштабами і специфікою негативної дії великої кількості небезпечних чинників. Це і природні, що посилюються внаслідок глобальних змін клімату, і техногенні, обумовлені як недосконалістю технологічних процесів багатьох галузей промисловості, так і недостатнім фінансуванням заходів з впровадження сучасних засобів безпеки.

Безумовно, все це вимагає постійного вдосконалення матеріально-технічного оснащення всіх підрозділів сил  реагування на надзвичайні ситуації. Саме задля цього Виставка з пожежної та техногенної безпеки щорічно демонструє найкращі здобутки провідних вітчизняних і зарубіжних розробників та виробників у сфері протипожежного захисту, техногенної безпеки, засобів безпеки праці, аварійно-рятувального обладнання та засобів індивідуального захисту.

Також, з огляду на підвищений ризик виникнення небезпечних ситуацій на об'єктах паливно-енергетичного комплексу, в рамках Форуму з 2010 р. започатковано напрямок “Безпека в ПЕК”. Оскільки вже три роки Форум “Технології захисту/ПожТех” проходить одночасно з виставкою “Енергетика в промисловості” це надає ефективні можливості для представлення технологій і засобів безпеки у цій сфері.

В експозиціях представлена продукція таких відомих брендів як "Soldata", Франція (створення систем контролю за станом конструкцій), ГВР Novecтм1230 (системи газового пожежогасіння),  "Draeger Safety AG & Co. KgaA ",Німеччина і "Capital Safety Group EMEA”, Франція, Англія (постачання і обслуговування техніки для рятувальних і пожежних служб), Укргазгеоавтоматика, Україна (системи пожежної сигналізації та системи пожежогасіння, адресна пожежна сигналізація «ПАРУС»), Алтосан, Україна (виробництво та технічне супроводження приладів протипожежного призначення), ОЗОН С, Україна (комплекси автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій), Пірена, Україна (виробництво високоякісного спеціального одягу, засобів індивідуального захисту “Пірена”) та інші.

В рамках ділової програми Форуму відбудуться 16-та Всеукраїнська науково-практична конференція рятувальників, практичні семінари з актуальних питань забезпечення пожежної безпеки та охорони праці, підведення підсумків 11-го Конкурсу на кращу протипожежну та аварійно-рятувальну продукцію та інші змістовні заходи.

(повна програма на сайті: www.iec-expo.com.ua).