Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 5 листопада відкриється Х Міжнародна виставка “АГРОФОРУМ - 2013”
5 листопада відкриється Х Міжнародна виставка “АГРОФОРУМ - 2013”

5 листопада відкриється Х Міжнародна виставка “АГРОФОРУМ - 2013”

 01.11.2013

 5 листопада 2013 р. о 16.00 у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 3-й павільйон - вхідна група )

відбудеться офіційне відкриття

 Х Міжнародної виставкиАГРОФОРУМ - 2013

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства аграрної політики України, представники дипломатичних місій, почесні гості.

Акредитація журналістів  - за тел: (044) 201-1161, 201-1174, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

 

Організатор: ТОВМіжнародний виставковий центр, за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Мета і завдання заходу: сприяння реалізації державної аграрної політики, зростанню сільськогосподарського виробництва; сприяння розвитку вітчизняного агропромислового комплексу в умовах членства України в СОТ і продовження інтеграції у міжнародні ринкові структури; презентація сучасних технологій та обладнання  для агропромислового комплексу вітчизняних і закордонних фірм; встановлення ділових контактів між науковими організаціями та виробничими підприємствами з метою створення спільних проектів з проведення досліджень і розробок.

Аграрний сектор є найперспективнішим в економіці України на сьогодні. Він розвивається швидше за інші, а отже найбільш привабливий для інвестицій. Саме агропромисловий комплекс здатен забезпечити зростання національного багатства та продуктивного капіталу, сприяти соціальній та економічній інтеграції України в світову аграрну економіку.

Виставка «АГРОФОРУМ» наочно демонструє потужний потенціал вітчизняного аграрного сектору економіки та розширює можливості ведення прибуткового бізнесу в галузях АПК України, що загалом покращує міжнародний імідж країни.

За традицією, «АГРОФОРУМ» проходить наприкінці сільськогосподарського циклу, коли аграрії мають час і можливість підвести підсумки, визначити подальші шляхи розвитку та потребу в оновленні парку техніки, придбанні обладнання та впровадження новітніх технологій, налагодити нові ділові звязки та домовитись про нові ринки збуту.

За роки проведення виставка перетворилася на один із найбільш авторитетних заходів у агропромисловій сфері України та стала постійним місцем, де виробники техніки та обладнання, засобів захисту рослин, добрив безпосередньо зустрічаються із своїми прямими споживачами – виробниками сільськогосподарської продукції.

Основні тематичні розділи виставки сільськогосподарська техніка, міні-техніка, засоби механізації; причіпна техніка; обладнання та запасні частини; системи крапельного зрошення; обладнання для післязбирального обробітку зерна,  фотосепаратори, зерносушарки, обладнання для підготовки насіння до посіву, норії, вагове, калібрувальне обладнання; конструкції для зберігання зерна, сільськогосподарської техніки, утримання сільськогосподарських тварин; обладнання для харчової та переробної промисловості; сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур, селекція; насіння та система насінництва, садівництво; мінеральні та органічні добрива, халатні мікродобрива, стимулятори росту, засоби захисту рослин, субстрати; ветеринарна медицина; технологій і обладнання для кормовиробництва, корми, кормові добавки та премікси; обладнання для птахівництва та тваринництва; агроекологія та енерго і ресурсозберігаючі технології.

В цих розділах представлена продукція як українських підприємств, так і відомих фірм-виробників з Білорусі, Італії, Іспанії, Китаю, Латвії, Німеччини, Польщі, Росії, США, Туреччини, Франції.

Виставка надає високі можливості для встановлення широких ділових контактів. Адже за усталеною практикою вона проходить одночасно з потужними міжнародними заходами: виставкою «КомунТех», водним форумом «AQUA UKRAINE», виставкою «ЄвроБудЕкспо», інвестиційним бізнес-форумом з питань енергоефективності та відновлюваної енергетики та спеціалізованою виставкою «Енергоефективність», де представлені різноманітні технології й обладнання, призначені для різних сфер аграрного виробництва.

Більш докладна інформація про виставку на сайті