Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Х ювілейна Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та Безпека – 2013» очікує гостей!
Х ювілейна Міжнародна спеціалізована виставка  «Зброя та Безпека – 2013» очікує гостей!

Х ювілейна Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та Безпека – 2013» очікує гостей!

 18.09.2013

Церемонія відкриття відбудеться 25 вересня 2013 року о 15.00 біля павільйону №3 — вхід 3-A  (Київ, Броварський пр-т.,15, Міжнародний виставковий центр)

Учасники: представники Кабінету міністрів України, керівництво МВС України, інших міністерств та відомств, представники дипломатичного корпусу, почесні гості.

Під час відкриття відбудуться показові виступи та демонстрації дій силових підрозділів у критичних ситуаціях, із застосуванням зброї, тактичного спорядження, спецзасобів і техніки.

По завершенні відбудеться огляд експозицій та спілкування учасників церемонії з журналістами.

Акредитація преси за тел.: 044 201-1161, 201-1174, e-mail: pres@iec-expo.com.ua прес-служба МВЦ

044 254-7518 Управління зв'язків із громадськістю МВС України

 

Виставка «Зброя та Безпека – 2013» працюватиме з 25 по 28 вересня.

Мета і завдання виставки: представлення продукції української оборонної промисловості вітчизняним та іноземним замовникам та просування на світовий ринок нових видів озброєнь і техніки спеціального призначення; розвиток міжнародного військово-технічного співробітництва; сприяння удосконаленню технічної оснащеності правоохоронних і силових структур та приватних підприємств галузі безпеки. 

Успішна 10-річна історія виставки "Зброя та безпека" утвердила право України мати масштабний міжнародний форум зброярів. Адже вітчизняний науково-промисловий комплекс є одним з світових лідерів у проектуванні й виробництві нових видів військової та спеціальної техніки і зброї, якість яких неодноразово була перевірена в реальних умовах.

Щороку виставка "Зброя та Безпека" збирає до 9 тис.відвідувачів — представників професійних державних і приватних організацій та підприємств. Це, передусім, службовці, що відповідають за оновлення ресурсного забезпечення, фахівці, яких тематика виставки цікавить за вимогою професії, а також громадяни, що прагнуть до активного способу життя. Адже одна з особливостей виставки — одночасне представлення продукції як спеціального, так і цивільного призначення: мисливської, спортивної, холодної зброї, спорядження для активного та екстремального відпочинку.

Цього сезону відвідувачі виставки отримають нові можливості для зустрічі з розробниками та постачальниками військової, спеціальної, поліцейської техніки та профільної продукції галузі безпеки. В заходах виставки братимуть участь понад 30 підприємств оборонно-промислового комплексу України, а також фірми-виробники з Нідерландів, Росії, США, Польщі та інші.

В рамках спеціальної експозиції "Озброєння і військова техніка для наземних підрозділів" за участю ДК "Укроборонпром" будуть продемонстровані зразки продукції підприємств "ВАТ Топаз", ХКБМ ім. Морозова, Київського бронетанкового заводу, "Заводу точної механіки", КБ "Артилерійське озброєння", Заводу Маяк, Ізюмського приладобудівного заводу, ВАТ АвтоКраз, ТОВ Аеротехніка МЛТ, а також експозиція ДП "Укрспецекспорт".

Вперше в Україні буде представлено павільйон підприємств Польщі - основних постачальників зброї і спецтехніки для армії та поліції, організований Польською палатою виробників оборонної продукції.

Експозиції супроводжує актуальна науково-практична програма. Зокрема, відбудуться: Міжнародна конференція “Перспективи розвитку озброєння наземних підрозділів. Розвиток технологій виробництва шляхом укладання офсетних договорів під час закупівлі військової техніки за імпортом”, де виступатимуть генеральні конструктори та провідні фахівці оборонно-промислового комплексу, наукових установ Міноборони та представники іноземних компаній; Семінари на теми “Сучасні технічні засоби для спеціальних підрозділів міліції”, “Перспективні напрями розбудови систем відеоспостереження в органах внутрішніх справ”, а також Семінар з роз'яснення законодавства щодо ліцензування охоронної діяльності та застосування суб’єктами охоронної діяльності спеціальних засобів та інші змістовні заходи

Виставка проводиться за розпорядженням Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства оборони України, Служби Безпеки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної служби експортного контролю України.

Організатори: Міністерство внутрішніх справ України, ТОВ “Міжнародний виставковий центр"; співорганізатор: ЗАТ "Об'єднання виставкових компаній "Бізон" (Росія).

Більш детально про виставку