Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 24 вересня розпочне роботу ХІІ-й Міжнародний виставковий форум «Технології Захисту/ПожТех - 2013»
24 вересня розпочне роботу ХІІ-й  Міжнародний виставковий  форум «Технології Захисту/ПожТех - 2013»

24 вересня розпочне роботу ХІІ-й Міжнародний виставковий форум «Технології Захисту/ПожТех - 2013»

 17.09.2013

 24 вересня 2013 р. о 13.00 у  Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т,15, павільйон 1, вхід 1-С)

відбудеться офіційне відкриття

ХІІ Міжнародного виставкового  форуму «Технології Захисту/ПожТех - 2013»

 

Учасники церемонії:  представники Кабінету міністрів України, керівництво Державної служби України з  надзвичайних ситуацій, Державної служби гірничого нагляду і промислової безпеки України, почесні гості.

 

По завершенні урочистої частини церемонії відбудуться

 демонстраційні покази роботи пожежної техніки і аварійно-рятувального обладнання

 

Акредитація журналістів за тел: (044) 201-1161, 201-1174, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

 

Організатори: ДСНС України, ТОВ "Міжнародний виставковий центр", Держгірпромнагляд України; співорганізатор: ЗАТ "Об'єднання виставкових компаній "Бізон" (Росія).

 

В Україні діє цілий ряд небезпечних природних і техногенних чинників. Це і глобальні зміни клімату, і природні особливості території, недотримання норм і правил безпечного провадження господарської діяльності, і високий рівень зносу основних засобів виробництва, недосконалість технологічних процесів багатьох галузей промисловості, обмежене фінансування реконструкції виробничого потенціалу з дотриманням сучасних вимог безпеки. Проте Конституційний обов'язок держави — захист громадян від будь-якої загрози та створення умов для безпечної життєдіяльності. Тому постійного вдосконалення потребують як матеріально-технічне оснащення органів реагування на надзвичайні ситуації, так і методи та засоби захисту людей у всіх можливих сферах виробничої і життєвої діяльності. Ефективне задоволення цих потреб й обумовлює щорічне зростання практичного значення і актуальності Міжнародного Форуму «Технології Захисту/ПожТех».

 

Формат Форуму - виставки та науково-практичні заходи з техногенної і пожежної безпеки - це найефективніший спосіб представлення всього спектру сучасних технологій і обладнання, які забезпечують попередження і захист від надзвичайних ситуацій будь-якого походження та ліквідацію їх наслідків. З огляду на високий ризик виникнення таких ситуацій на об'єктах паливно-енергетичного комплексу, з 2010 р. ефективно розвивається напрямок “Безпека в ПЕК”. Також паралельно Форуму працюватимуть масштабні Міжнародні виставки “Енергетика в промисловості України” і “Зброя та Безпека”, що надає виняткові можливості представлення технологій і засобів безпеки у всіх сферах діяльності.

Учасники Форуму — понад 100 провідних фірм-виробників спеціального обладнання й техніки з Великобританії, Ірландії, Німеччини, Польщі, Росії, Чехії, США і України. В експозиціях будуть представлені такі відомі вітчизняні та зарубіжні бренди як Iveco Magirus, АвтоКрАЗ, Patterson Pump Ireland Limited, Red Wing Shoe BV (Росія),  “MSA Auer”, “Rosenbauer”, “Holmatro”, “Brandschutztechnik Muller”, “OSW”, “Піростікер АСТ”, Пірена, Drager Safety, Capital Safety Group, та багато інших.

Вперше в Україні буде продемонстровано: спецтехніка від компанії BrontoSkylift (Фінляндія) — світового лідера з виробництва пожежних підйомників висотою до 112 м., показові тренування пожежних із спасіння потерпілих на багаторівневому тренажерному комплексі – димокамері ПТС-ГРОТ, високопродуктивне мобільне обладнання пожежогасіння для нафтопереробних заводів, нафтотерміналів, ТЕС, портів і для оснащення структур ДСНС виробництва «Williams Fire & Hazard Control» (США), високоякісне спеціальне взуття, вогнетривкий одяг і захисні рукавиці Red Wing Shoe (США).

 

В рамках ділової програми Форуму відбудуться 15-та Всеукраїнська науково-практична конференція рятувальників, ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Пожежна безпека та аварійно-рятувальне справа: стан, проблеми та перспективи», практичні семінари з актуальних питань забезпечення пожежної безпеки та охорони праці, підведення підсумків 10-го Конкурсу на кращу протипожежну та аварійно-рятувальну продукцію та інші змістовні заходи.

 

Відвідувачі Форуму зможуть піднятися на висоту до 50 м. на автодрабині виробництва Івеко Магірус ГмбХ,   побачити ліквідацію осередків пожежі та показові виступи рятувальників Мобільного рятувального госпіталю, Кінологічної служби, 1-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування, виміряти інкорпоровані в організмі людини радіонукліди та перевірити їх вміст у різноманітній продукції.

Повна програма на сайті